Wij stappen af voor een goed verhaal! Fietstocht-artikel

Op 20 september vindt het jaarlijkse Springtij festival plaats op Terschelling. Drie dagen vol met sprekers, workshops en excursies over hoe we samen Nederland kunnen verduurzamen. SlimmemeterPortal draagt hier een steentje aan bij. We gaan daarom ook graag op een zo duurzaam mogelijke manier naar het festival toe.

Paul

Tussen 15 en 20 september fiets ik, Paul Span - initiatiefnemer van SlimmemeterPortal.nl - daarom van Eindhoven naar Harlingen.

Onderweg stap ik af bij gebruikers van SlimmemeterPortal voor een goed verhaal. Bent u trots op uw duurzame woning of wilt u juist laten zien wat er ook allemaal mis kan gaan?  Heeft u een mooie besparing behaald door het inzicht van onze portal, gewoon een leuke ervaring om te delen of wilt u zelfs een stukje mee fietsen? Dan horen we dit graag!


Paul Span is mede door zijn reis naar Spitsbergen in 2018 bevlogen geraakt om bewuster om te gaan met energie en anderen te helpen besparen. Van deze reis heeft hij ook een video gemaakt die te vinden is op YouTube. Spitsbergen 2018, een reis met een missie.